Novice

Novosti podjetja Ebeco

Inovativne funkcije v novem Ebeco termostatu

[2018-01-30]

Na tržišče je prišel nov termostat za talno ogrevanje EB-Therm 400, ki je fokusiran na uporabnika. Preprost je za namestitev in upravljanje, uporabniku nudi jasen in dobro premišljen vmesnik. Številni individualno nastavljivi energijsko varčni programi in vrsta inovativnih funkcij naredijo zmogljiv termostat z mnogimi možnostmi.

EB-Therm 400 je digitalni termostat za talno ogrevanje z barvnim zaslonom. Je intuitiven, s preprosto navigacijo in strukturo menija z jasnimi ikonami, priročen tako za monterja kot za uporabnika. EB-Therm 400 je kompatibilen z večino tipal na tržišču in je ustrezen za novogradnje, obnove in razširitve.

Celoten fokus na izkušnjo
EB-Therm 400 je čisto nov proizvod v naši družini termostatov in je bil razvit v duhu našega slogana – najboljši prijatelj elektro monterja. Bistvo jasnega vodiča za zagon je v tem, da osebi, ki namešča termostat, nikoli ni potrebno pogledati v navodila za uporabo. Produktni vodja pri Ebecu Peter Gustavsson pravi, da je struktura menija enostavna za razumevanje in ustreza vsem.

Pametne funkcije vsestranskega termostata
Zaradi mnogih zahtev glede porabe energije električnih naprav, smo EB-Therm 400 zapolnili z energijsko varčnimi funkcijami. Uporabnik ima jasen vpogled v porabo energije za leto, mesec ali dan.

Morda je pretirano trditi, da je termostat pameten, vendar glede na njegov razpon inovativnih funkcij verjamemo, da smo se temu zelo približali. Poleg individualno nastavljivih energijsko varčnih programov so tu tudi druge pametne lastnosti, kot so napredni časovnik, daljinsko upravljanje, letna ura in hotelski program. Termostat lahko celo prilagodite za javne površine, kjer želite funkcije čim bolj zakleniti.

EB-Therm 400 je možno kupiti kot samostojni termostat ali kot del naših setov za talno ogrevanje od januarja 2018.

Več si preberite tukaj.

Posodobitve termostatov in nova embalaža

[2016-06-09]

Pred kratkim smo posodobili naše termostate za talno ogrevanje EB-Therm 55EB-Therm 205 in EB-Therm 355 z več novimi funkcijami:

  • fronta za Schneider Exxact; v paket je prav tako vključena fronta za ELKO Plus/RS
  • mehkejši, lažje prilagodljiv kabel tipala
  • popolnoma prenovljena embalaža
Zdaj bodo posodobljeni termostati prav tako vključeni v naše sete za talno ogrevanje.

Nova celovita rešitev za zaščito pred zmrzaljo!

[2016-01-07]

Samoregulacijski grelni kabel Ebeco F-10 in njegovi dodatki so postali še bolj vroči. Kabel je dobil preizkušen aluminijast ovoj, zaradi katerega je robusten in hkrati zelo enostaven za namestitev. Celoten sistem je prav tako odobren za uporabo pri pitni vodi.

Hitra namestitev
Kabel lahko enostavno režete in ovijate tako, da se popolnoma prilega cevi, brez tveganja pregretja. Priključni kabel ni potreben, aluminijast ovoj pa je enostavno prilagodljiv.

Ni dela z vročino
Pri silikonskem setu za priklop/odklop ni potrebna uporaba grelne pištole za nameščanje kabla. Namesto tega se uporabi lepilo.

Odobren za uporabo pri ceveh s pitno vodo
F-10 je skupaj z dodatki odobren za uporabo v pitni vodi in je zato primeren za namestitev v notranjost cevi s pitno vodo.

Popolnoma prilagojene kabelske uvodnice
F-10 je dobil novo uvodnico z ovalnim tesnilom, ki se popolnoma prilega obliki kabla. Tako je rešitev čvrsta in varna.

Tukaj si lahko ogledate izdelek Ebeco F-10